Hans Nijboer, vrijwilliger bij Ontmoetingscentrum Zandstroom

“Ik had niet verwacht vrijwilligerswerk zo vol overgave te doen”

Vrijwilliger bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Bazaar Huis ter Hagen groot succes

Op zaterdag 8 april werd in Huis ter Hagen de jaarlijkse Bazaar georganiseerd. De opbrengst wordt gebruikt voor de aankleding van het huis en om bijzondere activiteiten voor bewoners te organiseren.

 

Het was een ontzettend gezellige en drukke dag die zonder de hulp van vrijwilligers nooit had kunnen plaatsvinden. Zo was er een loterij waar loten voor verkocht moesten worden, een Rad van Avontuur waarvoor plankjes verkocht moeten worden, een boekenkraam, 2e hands spullenkraam, een kraam met spulletjes van vroeger en een plantenkraam. Natuurlijk waren er ook diverse lekkernijen te krijgen, zoals poffertjes en haring.

 

Het was een gezellige en drukke dag voor de vrijwilligers: eerst hebben ze geholpen om alles klaar te zetten. Na de lunch met elkaar was het de hele middag een drukte van belang met bewoners, familie en kennissen die de bazaar bezochten. Aan het eind van de middag, toen alles weer was opgeruimd, genoten we met maar voldaan met alle vrijwilligers nog even na met een hapje en een drankje. Het was wederom een fantastische middag, die zonder inzet van vrijwilligers niet mogelijk was.

Deel artikel:

Recente artikelen in de rubriek: ‘’

Wat zijn jouw gedachten? Deel ze hieronder!

Geef een reactie

Naam * Reactie *
 
E-mailadres * (wordt niet getoond)
* (verplicht)
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans