Gerda van der Veldt, vrijwilligster bij woonzorglocatie Parkzicht

“Ik heb meer geduld dan ik dacht”

Vrijwilliger bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Cultuur, zorg en aandacht in Zuiderhout

Wie dacht dat er alleen maar zorg geleverd wordt op de locaties van Zorgbalans heeft het mis. Ook is er veel aandacht voor het welbevinden van de cliënten, onze gasten. Op alle locaties organiseert een speciaal team hiervoor dagelijks diverse activiteiten en vinden er daarnaast geregeld eenmalige evenementen plaats.

 

Zo was onlangs het Noord Hollands Promenade Orkest te gast bij Zuiderhout. Het optreden van dit orkest met geweldige solisten zorgde voor een fantastische, sfeervolle avond.

De komende tijd kunnen de cliënten in Zuiderhout naast het dagelijkse vaste activiteitenprogramma genieten van o.a. een heerlijke IJssalon, bezoekjes aan de duinen, optredens van o.a. zangeres Jo Ann en een wervelende middag met het swingende ensemble ‘Het Spaarne Kwartet’. Iedereen – cliënten, hun familieleden en vrienden, medewerkers en buurtgenoten – is hierbij van harte welkom.

 

Uiteraard kunnen dergelijke optredens en activiteiten alleen maar plaatsvinden dankzij de geweldige ondersteuning van onze vrijwilligers. We zijn superblij met hen!

Deel artikel:

Recente artikelen in de rubriek: ‘Activiteiten’

Wat zijn jouw gedachten? Deel ze hieronder!

Geef een reactie

Naam * Reactie *
 
E-mailadres * (wordt niet getoond)
* (verplicht)
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans