Diana Hamilton-Jones, vrijwilliger hondenbezoekjes in De Houttuinen

“Ik hoop dat iemand dit later ook voor mij doet”

Vrijwilliger bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Dansavond in het restaurant

nieuws-dansavondWoensdagavond 19.45 uur: de bewoners van woonzorglocatie De Houttuinen zitten in een grote kring in het restaurant. Het kopje koffie met een koekje hebben ze al op. In spanning wachten ze af wat er gaat gebeuren. Plotseling zet een vrijwilligster zachte muziek aan… “zullen we gaan dansen”?

Een aantal bewoners begint te bewegen met de benen en sommigen neuriën mee met André Rieu. De vrijwilligster die de muziek heeft opgezet gaat naar een bewoonster en vraagt haar ten dans. Al snel volgen er meer mensen die gaan dansen. Als de dames even op adem willen komen krijgen ze een heerlijk glaasje aangeboden met een heerlijk hapje. Het is zo gezellig dat er als laatste dans een polonaise wordt gelopen.

Om kwart over negen wordt de muziek rustig uitgedraaid en sluit de activiteitenbegeleidster deze gezellige avond af. De bewoners worden met een voldaan gevoel door de vrijwilligers teruggebracht naar hun afdeling. Als alles is opgeruimd in het restaurant nemen de vrijwilligers en de activiteitenbegeleidster nog iets te drinken en evalueren zij de avond… volgende week weer?

Deel artikel:

Recente artikelen in de rubriek: ‘Activiteiten’

Wat zijn jouw gedachten? Deel ze hieronder!

Geef een reactie

Naam * Reactie *
 
E-mailadres * (wordt niet getoond)
* (verplicht)
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans