Gerda van der Veldt, vrijwilligster bij woonzorglocatie Parkzicht

“Ik heb meer geduld dan ik dacht”

Vrijwilliger bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Rolstoel drie/vierdaagse groot succes

Cliënten van Velserduin konden van dinsdag 5 juli t/m vrijdag 08 juli voor de vierde keer meedoen aan de vierdaagse. De 29 deelnemende cliënten werden begeleid door vrijwilligers, mantelzorgers, stagiaires en personeel.

 

De 40 cliënten van Huis te Hagen die meededen waren een dagje korter onderweg: voor hen was van woensdag t/m vrijdag een rolstoeldriedaagse georganiseerd. 65 leerlingen van de Duin en Kruidberg Mavo begeleidden de cliënten van Huis ter Hagen.

 

Medaille en gladiolen

Alle cliënten genoten enorm van de mooie routes die waren uitgezet. Onderweg was er uiteraard een drink- en stempelpost. De inhuldiging was onder de muzikale begeleiding van muziekvereniging Soli. Zoals bij een vierdaagse hoort, kregen de deelnemers een speciaal ontworpen medaille en natuurlijk gladiolen.

 

Dank aan alle vrijwilligers

Zonder de hulp van vrijwilligers is het voor de activiteitenbegeleiding van de locaties onmogelijk om dit soort evenementen te organiseren. Daarom zijn wij enorm dankbaar dat zij zich enthousiast inzetten. Uiteraard zijn nieuwe vrijwilligers van harte welkom!

Deel artikel:

Recente artikelen in de rubriek: ‘’

Wat zijn jouw gedachten? Deel ze hieronder!

Geef een reactie

Naam * Reactie *
 
E-mailadres * (wordt niet getoond)
* (verplicht)
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans