Diana Hamilton-Jones, vrijwilliger hondenbezoekjes in De Houttuinen

“Ik hoop dat iemand dit later ook voor mij doet”

Vrijwilliger bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Verslag van bezoek aan Sail

Van een vrijwilliger van Breezicht:
Eindelijk is het dan 19 augustus! Sail 2015. Iedereen is al vroeg uit de veren, we gaan naar Crown van Gelder de papierfabriek. Iedereen staat al vroeg klaar, maar de bus laat op zich wachten. We zijn niet de enige,er zijn meer mensen van Zorgbalans die van de uitnodiging gebruik hebben gemaakt. Ik had de mazzel al aan die kant van het kanaal te zijn omdat ik in Beverwijk woon. Ben op de fiets gestapt en was er met een kwartiertje.

Bij mijn aankomst stonden er al heel wat mensen van Zorgbalans, bewoners en helpende handen. ‘T was nog koud ik was blij dat ik nog een extra jasje aangetrokken had! Ondertussen liep het aardig vol, maakte ik kennis met nog meer mensen, gaf ze een zo mooi mogelijke plek en een kopje koffie. Wat liepen er aardige jongelui rond met een grote ketel Douwe Egberts op hun rug. Prima geregeld. Achter ons stond een Santi koor, die speelde de sterren van de hemel ha ha. De sfeer zat er al goed in. Ja hoor uiteindelijk, als laatste groep, kwam de bus van Breezicht en zag ik eindelijk mijn vertrouwde gezichten. Mooi op tijd want er was nog geen tall ship voorbij gegaan.

Toen iedereen op een plekje naar alle tevredenheid zat kwam het eerste schip voorbij. Wat was het een drukte op het water alles wat kan varen voer! Het weer werd met het tweede kopje koffie al wat beter, en nog iets later kwam ook het zonnetje nog om de hoek kijken.

Ik kan bevestigen dat iedereen genoot met volle teugen. Mede door het Santi koor die ik ook niet vergat met het uitdelen van de dropjes om de drooggezongen kelen te smeren. Er was een heerlijke drukte om ons heen, we kregen allemaal een lunchpakketje met heerlijke broodjes, het leek een echt schoolreisje. Een ijsje toe voor iedereen maakte het feest compleet. Terwijl we van de mannen van het Santi koor alle informatie over de voorbij varende schepen kregen. Want ondertussen voeren alle tall ships voorbij.

Wat een mooie schepen hebben we gezien en wat hebben we daar van genoten en van alle gezelligheid om ons heen. Rond twee uur voer het laatste schip voorbij, en kwamen de bussen weer aanrijden. Moe maar voldaan, en dankbaar voor deze mooie dag met een gouden randje, gingen we weer huiswaarts. De bewoners naar Breezicht, en ik naar huis op mijn fiets, met mijn hoofd vol mooie herinneringen.

Mijn dank gaat uit naar Crown van Gelder voor hun warme welkom, begeleiders voor hun liefdevolle inzet, het Santi koor voor de vrolijke noot, de buschauffeur voor de veilige reis, maar vooral de bewoners voor hun gezelligheid en waardering! Ik zou zeggen tot over 5 jaar!

Liefs, Sandra Kapsalon

Deel artikel:

Recente artikelen in de rubriek: ‘’

Wat zijn jouw gedachten? Deel ze hieronder!

Geef een reactie

Naam * Reactie *
 
E-mailadres * (wordt niet getoond)
* (verplicht)
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans