Diana Hamilton-Jones, vrijwilliger hondenbezoekjes in De Houttuinen

“Ik hoop dat iemand dit later ook voor mij doet”

Vrijwilliger bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Zangeres komt uit cadeaudoos in Zuiderhout

Dat was een verrassing voor de cliënten, bezoekers en medewerkers van Zuiderhout: opeens stond daar op een ochtend in november een reusachtige cadeaudoos met grote gouden strik. Nog groter was de verrassing toen de doos openging en alle aanwezigen werden getrakteerd op een prachtig sfeervol optreden van zangeres Kristel en haar begeleider die in de doos bleken te zitten.

 

Dit alles werd gefilmd voor het televisieprogramma ‘Soundcheckers’. Ook werden er diverse cliënten geïnterviewd. Inmiddels is de uitzending al geweest. Geweldig! Op een de foto staat een van onze cliënten, mevrouw Hamar, die de interviewer te woord staat. Een prachtige belevenis.

 

Naast het vaste activiteitenprogramma worden er in Zuiderhout regelmatig extra’s  aangeboden om onze cliënten zich zo plezierig mogelijk te laten voelen. Het optreden van Kristel is daar een mooi voorbeeld van. Al deze activiteiten zijn mogelijk dankzij de hulp van onze vrijwilligers.

Wilt u meer weten over de manier waarop wij proberen het gevoel van welbevinden van al onze cliënten te vergroten, of wilt u hier zelf misschien wel aan meehelpen als vrijwilliger? Neem dan contact op met Liesbeth de Weerd, coördinator vrijwilligers Zuiderhout, via l.de.weerd@zorgbalans.nl

Deel artikel:

Recente artikelen in de rubriek: ‘Activiteiten’

Wat zijn jouw gedachten? Deel ze hieronder!

Geef een reactie

Naam * Reactie *
 
E-mailadres * (wordt niet getoond)
* (verplicht)
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans