Anton Korenhof, kook-vrijwilliger bij Bollenstroom

“Als je er voor open staat, is dit zulk dankbaar werk”

Vrijwilliger bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Ziekenhuisbezoek

nieuws-ziekenhuisbezoekNa een klop op de deur komt er een verzorgende het kantoor binnen bij de activiteitenbegeleiding van verpleeghuis De Houttuinen. Er moet overmorgen een bewoonster naar het ziekenhuis en zij moet er al om 7.00 uur zijn. Of er een vrijwilliger mee kan en of zij/hij dan om 6 uur aanwezig kan zijn. Taxi is geregeld. En weg is de verzorgende…

Pfff, zo vroeg… meteen even in het vrijwilligersbestand kijken en dan een telefoontje plegen. Bij het eerste telefoontje is het al raak! Ik wil mij verontschuldigen voor het wel erg vroege tijdstip, maar dat is totaal geen probleem voor de vrijwilliger. Ze komt zelfs samen met haar man om de bewoonster te begeleiden.

Een paar dagen gaat mijn telefoon. Het is de vrijwilligster: “Alles was zo goed geregeld, de bewoonster zat klaar toen mijn man en ik kwamen. En in het ziekenhuis mochten we mee met mevrouw en zijn bij haar gebleven tot ze werd opgehaald voor de operatie. We hebben zo’n fijn gesprek gehad over ons geloof. Als je nog een keer iemand nodig hebt ga ik graag weer mee als begeleidster!”

Deel artikel:

Recente artikelen in de rubriek: ‘Verhalen en anekdotes’

Wat zijn jouw gedachten? Deel ze hieronder!

Geef een reactie

Naam * Reactie *
 
E-mailadres * (wordt niet getoond)
* (verplicht)
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans