Marianne Ooms, vrijwilligster in Zuiderhout

“Het heel mooi is om contact te maken met ouderen die dat bijna niet meer kunnen”

Vrijwilliger bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Op zoek naar een maatschappelijke stage in Haarlem?

Zit jij op de middelbare school in Haarlem en zoek je een leuke maatschappelijke stage? Ben jij iemand die graag iets waardevols doet voor de mensen om je heen?

Zorgbalans weet hoe belangrijk mensen zoals jij zijn. Wij bieden je een maatschappelijke stage in Haarlem waar je echt voldoening uit kunt halen. Kom gezellig koffie drinken met de bewoners van het woonzorgcentrum. Neem meneer de Rooij mee voor een wandeling in de frisse buitenlucht. Of organiseer een leuke activiteit samen met het team. Er is altijd plaats voor een helpende hand.

Waardevol werk in een leuke omgeving

Zorgbalans helpt je graag om jouw maatschappelijke stage in Haarlem zo leuk en waardevol mogelijk te maken. Je kunt bij ons van alles doen. Daarbij werk je samen met een enthousiast team. Je krijgt hulp en ondersteuning waar het nodig is en je staat er nooit alleen voor.

Heb je een speciaal idee voor je maatschappelijke stage in Haarlem? Deel het met ons. Wij vinden het belangrijk dat jij iets kunt doen dat bij jou past. Bij Zorgbalans maken mensen zoals jij immers het verschil.

Wat Zorgbalans jou te bieden heeft

Zorgbalans biedt niet alleen een stageplek voor jouw maatschappelijke stage in Haarlem. Wij zorgen voor goede ondersteuning, een gezellige werksfeer en allerlei mogelijkheden om een positieve bijdrage te leveren. Je krijgt bij ons:

  • Leuke, afwisselende stagewerkplek;
  • Volop ondersteuning van een enthousiast team;
  • Vrijheid om je eigen bijdrage te leveren;
  • Eenvoudige afstemming met jouw school.

Zo weet je zeker dat jouw maatschappelijke stage in Haarlem uitdagend, leerzaam en vooral erg leuk wordt!

Meteen een maatschappelijke stage in Haarlem vinden?

Wil jij dit jaar beginnen met een maatschappelijke stage in Haarlem? Zoek je een stageplek waar je echt voldoening uit kunt halen? Vind jij het leuk om mensen te helpen? Dan ben je bij Zorgbalans aan het juiste adres.

Bij ons vind je altijd iets dat bij je past. Bel ons op of stuur ons een mail. Dan vind je snel de mooiste maatschappelijke stage van Haarlem.

 

Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans