Hans Nijboer, vrijwilliger bij Ontmoetingscentrum Zandstroom

“Ik had niet verwacht vrijwilligerswerk zo vol overgave te doen”

Vrijwilliger bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Zorg vacatures in Noord Holland

Werk jij graag met ouderen of chronisch zieken? Heb jij ervaring in de verpleging of verzorging en zoek je een leuke nieuwe uitdaging? Woon je in Noord Holland en zoek je zorg vacatures die bij perfect bij jou passen? Dan ben je bij Zorgbalans aan het juiste adres.

Wij bieden veel uitdagende zorg vacatures in Noord Holland. Hierdoor is jouw droombaan bij ons snel gevonden. Zou je graag in de ouderenzorg werken, of kies je voor de thuiszorg? De vacatures van Zorgbalans zijn jouw kans op een mooie carrière in de zorg.

Wil je weten wat onze zorg vacatures in Noord Holland te bieden hebben? Lees verder en ontdek de voordelen van werken bij Zorgbalans.

Altijd passende zorg vacatures in Noord Holland

Zorgbalans geeft je alle ruimte om de ideale baan te vinden. Onze zorg vacatures in Noord Holland zijn zeer gevarieerd. Je kunt selecteren op functietype en eenvoudig zien welke functie bij jouw niveau en opleiding past. Het aanbod loopt uiteen van Helpende tot Teammanager en van fulltime tot parttime werken. Daarbij kun je direct via de website solliciteren op alle zorg vacatures in Noord Holland.

Naast veel keuze geven wij je ook goede ondersteuning. Heb je al een tijd niet meer in de zorg gewerkt? Misschien kun je met een korte training of opleiding zo weer aan de slag in de zorg. We hebben diverse zorg vacatures in Noord Holland waar je leert terwijl je werkt. Als scholier of herintreder ben je heel welkom in de zorg.

Vragen over zorg vacatures in Noord Holland

Zorgbalans helpt je graag aan een leuke baan in de zorg. Ben je benieuwd welke zorg vacatures wij in Noord Holland beschikbaar hebben? Onze vacaturebank biedt veel keuze. Daarnaast kun je via onze Job Alerts op de hoogte blijven van nieuwe zorg vacatures in Noord Holland. Zo weet je zeker dat je geen enkele kans kunt missen.

Heb je specifieke vragen over een van onze zorg vacatures in Noord Holland? Onze website biedt al veel duidelijkheid. Je kunt lezen over verschillende functies in de zorg en ervaringen uit de zorg. Ook vertellen we iets over opleidingen die je nodig hebt om in de zorg te kunnen werken. Daarnaast kun je uiteraard altijd <CONTACT> opnemen met Zorgbalans. Wij zijn telefonisch en online te bereiken en geven je snel een duidelijk antwoord.

Er zijn 71 gerelateerde vacatures gevonden

Vacature Werkgebied Regio Contract
Vrijwilliger kerkdiensten Overig Velsen/IJmuiden
Chauffeur rolstoelbus Velserduin Buiten (wandelen, uitstapjes, fietsen) Velsen/IJmuiden
Individuele vrijwilliger die Papiemento spreekt Individueel (sport & spel, uitstapjes) Velsen/IJmuiden
Wandelmaatje Buiten (wandelen, uitstapjes, fietsen) Velsen/IJmuiden
Vrijwilliger Dans salon Binnen (creatief, spel, muziek) Velsen/IJmuiden
Klassieke muziekvrijwilliger Binnen (creatief, spel, muziek) Velsen/IJmuiden
Vrijwilliger Koffie en Theeronde Gastheer / gastvrouw (maaltijden, koffie/thee) Velsen/IJmuiden
Handigerd met de naaimachine Binnen (creatief, spel, muziek) Haarlem/Heemstede/Bloemendaal
Begeleider bij het combidansen, een bewegingsactiviteit op muziek Binnen (creatief, spel, muziek) Haarlem/Heemstede/Bloemendaal
Vrijwilliger bij de handwerkclub Binnen (creatief, spel, muziek) Haarlem/Heemstede/Bloemendaal

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature gevonden dan kunnen wij je wellicht toch verder helpen.
Hieronder vind je enkele suggesties voor een baan in de zorg

Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans