Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Maatje

Contactpersoon
Wendy Philippo

Aanmelden
Regio Bollenstreek
Activiteit Maatjes
Locatie Den Weeligenberg

Wie zoekt een maatje?

In Den Weeligenberg woont sinds een tijdje Mw E. Zij is 65 jaar en komt van oorsprong uit Zandvoort. Ze houdt ervan om onder de mensen te zijn en dan het liefst uit ons verpleeghuis weg te gaan.

Wat ga je doen?

Omdat mw. uit Zandvoort komt zou ze het fijn vinden om hier af en toe naar toe te gaan. Lekker op een terrasje zitten of winkelen vindt ze fijn. Mw is erg geïnteresseerd in mode. Mw kan lopen maar wil wel op straat graag gearmd lopen. Vanwege een CVA van heel lang geleden spreekt mw niet helemaal vloeiend, maar je kunt een prima gesprek met haar voeren. Ze vindt het fijn om af en toe, zoals mw zelf zegt "onder de normale mensen " te zijn.

Jouw achtergrond

Je bent een gezelligheidsmens, houdt van een praatje. Lekker winkelen en op een terrasje zitten vind je leuk. Je hebt geduld en staat met twee benen op de grond. Als je in het bezit van een auto bent is dit fijn en anders regelen wij de taxi.

Locatie

Den Weeligenberg

Uren/dagen

1x per week of 1x per 2 weken. Tijdstip in overleg.

Interesse

Neem gerust een contact op via onderstaand formulier of bel met Wendy Philippo. Coördinator vrijwilligers Den Weeligenberg. 023-8911800

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2017 Zorgbalans