Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Vrijwilliger kerkdiensten

Regio Velsen/IJmuiden
Activiteit Overig
Locatie Breezicht

Introductie

In Breezicht wordt maandelijks een kerkdienst georganiseerd. De dienst is klein van opzet en wordt gekenmerkt door persoonlijk onderling contact, samen zingen en een overdenking van een dominee of pastor. De dienst heeft een korte en eenvoudige liturgie, die voor veel bewoners herkenbaar en vertrouwd is. Na afloop drinken we samen koffie/thee.

Wat ga je doen?

Samen met het personeel en de andere vrijwilligers zorg je ervoor dat de ruimte, de Taverne, klaar is en nodig je bewoners uit om mee te gaan naar de kerkdienst. Er is een lijstje met bewoners die graag gehaald worden. Tijdens de dienst help je waar nodig. Bijvoorbeeld bij het omslaan van de liturgie, of om naast iemand te zitten die aandacht nodig heeft. Na afloop help je bij het verzorgen van de koffie/thee. Wil je maandelijks of om de maand komen helpen, dan zijn wij heel blij met jouw hulp.

Jouw achtergrond

Je bent geduldig, gastvrij, sociaal en vindt het fijn om met ouderen om te gaan

Locatie

Breezicht IJmuiden

Uren/dagen

Iedere vierde donderdag van de maand van 15.30 – 17.00 uur. Om 15.30 uur wordt gestart met de voorbereidingen en het ophalen van de bewoners. De dienst begint om 16.00 uur en is rond 16.30 uur afgelopen. Daarna drinken we koffie/thee en helpen we bewoners om terug te gaan naar hun appartement.

Interesse

HebHeb je interesse mail dan naar:
c.zwanenburg@zorgbalans.nl of bel naar 0255 549 057.
je interesse mail dan naar:
c.zwanenburg@zorgbalans.nl of bel naar 0255 549 057.

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans