Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Creatieve vrijwilliger

Regio Velsen/IJmuiden
Activiteit Binnen (creatief, spel, muziek)
Locatie Ontmoetingscentrum Polderstroom

Introductie

Ontmoetingscentrum Polderstroom is een laagdrempelige voorziening voor mensen met dementie. We gaan hierbij met nadruk uit van wat mensen nog wel kunnen. In ontmoetingscentrum Polderstroom zijn we voortdurend op zoek naar leuke creatieve activiteiten. We stimuleren onze deelnemers een oude hobby weer op te pakken of een nieuwe uit te proberen. We zoeken daarom vrijwilligers die willen begeleiden bij deze activiteiten, maar ook naar mensen die zelf ideeen hebben voor activiteiten op creatief gebied.

Wat ga je doen?

Wij helpen mensen met dementie langer thuis te blijven wonen. Samen met hen ondernemen we activiteiten die ze thuis minder goed kunnen, we voeren gesprekken en stimuleren ze hun hobby weer op te pakken. Mede met het oog daarop zoeken we creatieve vrijwilligers. Mensen die het leuk vinden om en verstand hebben van schilderen, bloemschikken, fotograferen, verhalen schrijven of vertellen of andere tot de verbeelding sprekende dingen. We verwachten dat je een middag ondersteuning biedt tijdens de activiteit. Dit kan variéren van naast iemand zitten en begeleiden tot samen naar een mooi eindproduct toe werken.

Jouw achtergrond

Jij hebt ervaring met het ondernemen van creatieve activiteiten voor en vooral mét oudere mensen die geheugenproblemen hebben. Je bent bovendien geduldig en tactvol? Dán ben jij onze creatieve duizendpoot. Heb je (nog) geen ervaring met het omgaan met mensen met dementie maar word je wel blij en enthousiast van het idee om iets met hen te ondernemen? Geen probleem, bij ons kan je rekenen op goede ondersteuning en coaching

Locatie

Ontmoetingscentrum Polderstroom gevestigd in de Hofstede Aletta jacobssstraat 227 1991 PT Velserbroek

Uren/dagen

1 of meerdere middagen per week of maand. tussen 14-16 uur

Interesse

heb je interesse, neem dan contact op met de programmacoördinator

Mick Flieringa

0646331227

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans