Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

dansvrijwilliger

Contactpersoon
Wendy Philippo

Aanmelden
Regio Bollenstreek
Activiteit Binnen (creatief, spel, muziek)
Locatie Den Weeligenberg

Introductie

In Den Weeligenberg vinden wij bewegen heel erg belangrijk en daarom hebben wij verschillende beweegactiviteiten. Op maandagmiddag hebben wij een dansactiviteit waarin wij matig tot intensief bewegen d.m.v. dansen met bewoners. We werken met verschillende thema's zoals salsa en disco.

Wat ga je doen?

Om 14.30 uur ga je samen met de beweegbegeleider bewoners voor deze activiteit op de afdeling ophalen. De activiteit start om 14.45 uur. Je assisteert de beweegbegeleider met het begeleiden van de bewoners tijdens de verschillende dansen. Na de activiteit breng je de bewoners weer naar hun afdeling terug. Rond 15.45 uur ben je klaar.

Jouw achtergrond

Je vindt het leuk om samen met anderen te bewegen. Je kunt mensen enthousiasmeren en ondersteunen tijdens de activiteit. Je hebt geduld en je vindt het fijn om voor anderen iets te betekenen.

Locatie

Den Weeligenberg, Hillegom

Uren/dagen

Maandag van 14.30 uur tot 15.45 uur.

Interesse

Wilt u meer weten over deze leuke vrijwilligersfunctie neem dan vrijblijvend contact op met Wendy Philippo, coördinator recreatie en vrijwilligers. 023-8911800 of via w.philippo@zorgbalans.nl

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2017 Zorgbalans