Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Gastheer/ dame tussen de middag in het restaurant

Regio Velsen/IJmuiden
Activiteit Gastheer / gastvrouw (maaltijden, koffie/thee)
Locatie De Moerberg

Introductie

Van 12.30 tot 13.30 uur eten ongeveer 50 mensen in het restaurant van De Moerberg een warme maaltijd. Dit zijn zowel bewoners van de Moerberg en hun gasten, als enkele mensen die in de buurt wonen. Dagelijks is er een wisselend menu met de mogelijkheid voor een alternatief. Samen met de medewerkers van gastvrijheid helpt een vrijwilliger, zodat alles soepel verloopt en een ieder van zijn/ haar maaltijd kan genieten.

Wat ga je doen?

U helpt mee om de tafels te dekken. Bij binnenkomst van de gasten vraagt u wat ze zouden willen eten. Na het begin van de maaltijd helpt u met het uitserveren. Als een ieder voorzien is, kunt u zelf ook een hapje mee-eten. Voor het uitserveren van het dessert worden door u en de medewerkers gastvrijheid de tafels deels afgeruimd. Na afloop helpt u mee om de ruimte weer netjes te maken.

Jouw achtergrond

U wilt meehelpen om alle aanwezigen op een sfeervolle manier een smakelijke maaltijd aan te bieden. U heeft gevoel voor gastvrijheid en werkt hygiënisch Bent bereid om hiervoor uw handsieraden af te doen en geen lange en/ of gelakte nagels te hebben. Kunt goed samenwerken, bent geduldig, heeft affiniteit met ouderen. Beheerst de Nederlandse taal om te spreken en te lezen.

Locatie

Restaurant van De Moerberg Zuiderkruistraat 74 in IJmuiden.

Uren/dagen

Uw aanwezigheid is gewenst van ong. 10.45 tot 14.00 uur. De vrijwilligers maken gezamenlijk een rooster voor 3 maanden. Een ieder komt zo vaak helpen als dat hij of zij kan/ wil . 1x per week is wel gewenst, meer of minder is mogelijk in overleg. U kunt aangeven of u op een vaste dag wilt komen of wisselend wilt afspreken naar gelang uw andere afspraken. Op dit moment zijn we vooral ook op zoek die deze werkzaamheden op zaterdag zou willen doen. Dit zou niet elke week hoeven, ook om de week of 1x per maand behoort tot de mogelijkheden.

Interesse

Is deze functie iets voor u?

Dan kunt u contact opnemen voor een kennismakingsgesprek met Leonie Knijnenburg, vrijwilligerscoördinator van De Moerberg.

L.Knijnenburg@zorgbalans.nl

telefoonnummer: 0255-561521

Of vul onderstaand formulier in.

 

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2018 Zorgbalans