Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Roomservice

Regio Velsen/IJmuiden
Activiteit Gastheer / gastvrouw (maaltijden, koffie/thee)
Locatie De Moerberg

Introductie

Dagelijks krijgen bewoners die hier niet meer zelf voor kunnen zorgen de koffie en thee op hun appartement gebracht. Dit wordt bij voorkeur gedaan door vrijwilligers, zodat er ook nog even tijd is voor een (kort) praatje. Ook is er gelegenheid als iedereen voorzien is, nog even terug te gaan naar iemand voor een langer bezoekje.

Wat ga je doen?

Samen met een collega vrijwilliger zorgt u dat een ieder die dat nodig heeft koffie of thee krijgt. U maakt de kar met benodigdheden klaar. Waarna u volgens een lijst de bewoners koffie of thee brengt. Na afloop zorgt u dat alles weer netjes opgeruimd is.

Jouw achtergrond

U houdt ervan om dienstbaar te zijn voor ouderen mensen? Schrikt u er niet van terug om met veel verschillende mensen en de daarbij behorende persoonlijkheden in contact te komen? U heeft rust en geduld om een praatje te maken, maar u kunt ook de tijd bewaken om te zorgen dat iedereen op tijd iets te drinken heeft. U heeft een redelijk goede beheersing van de Nederlandse taal. Dan hopen wij dat u wilt reageren op deze vacature.

Locatie

WZC De Moerberg. Zuiderkruisstraat 74 te IJmuiden

Uren/dagen

Op dit moment zijn we vooral op zoek voor: Dinsdagochtend van 9.00 tot 11 uur. Donderdagmiddag van 14.00 tot 15.30 Of een ochtend of middag in het weekend. Ook zijn er geregeld (tijdelijke) open plekken op andere dagen in de week.

Interesse

Heeft u interesse in deze vacature?

Geef dit aan door onderstaand formulier in te vullen.
Leonie Knijnenburg, coördinator vrijwilligers in de Moerberg,  zal contact met u opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Of bel: 0255-561521

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2018 Zorgbalans