Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Vrijwillige gastheer/ vrouw voor de middag/avond in het restaurant.

Regio Velsen/IJmuiden
Activiteit Gastheer / gastvrouw (maaltijden, koffie/thee)
Locatie De Moerberg

Introductie

In De Moerberg hebben bewoners en hun gasten de keuze of ze tussen de middag of 's avonds de warme maaltijd willen gebruiken. Ook is er 's avonds de mogelijkheid om een snack of tosti te nuttigen in het restaurant. Van deze mogelijkheden wordt steeds meer gebruik gemaakt. Geregeld komen er ook nog bewoners een boodschap uit het winkeltje halen. Deze is ook in het restaurant gesitueerd. Om dit alles in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar vrijwilligers die de medewerkers van gastvrijheid hierbij willen ondersteunen.

Wat ga je doen?

U helpt de medewerker gastvrijheid met het dekken van de tafels, de wensen voor de maaltijd op te nemen. Het inschenken en serveren van drankjes behoort ook tot uw taken. In voorkomende gevallen helpt u ook nog een bewoner met een boodschap uit het winkeltje. Het spreekt voor zich dat u tijdens uw werk ook gelegenheid is om zelf wat te eten.

Jouw achtergrond

U wilt meehelpen om alle aanwezigen een smakelijke en gezellige maaltijd aan te bieden. U heeft gevoel voor gastvrijheid en werkt hygiënisch. Bent bereid om hiervoor uw handsieraden af te doen en geen lange en/ of gelakte nagels te hebben. Kunt goed samenwerken, bent geduldig, heeft affiniteit met ouderen. Beheerst de gesproken Nederlandse taal.

Locatie

Woonzorgcentrum De Moerberg in IJmuiden.

Uren/dagen

Op dit moment zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de volgende dagen: Dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag. Uw aanwezigheid is gewenst van 16.00 tot 19.00 uur. Maar langere/ kortere tijden zijn in overleg ook mogelijk. Ook is het niet noodzakelijk om elke week te komen, om de week of 1x per maand is ook bespreekbaar.

Interesse

Is deze vrijwilligers functie iets voor u?

Dan kunt u contact opnemen voor een kennismakingsgesprek met Leonie Knijnenburg, vrijwilligerscoördinator van De Moerberg.

L.Knijnenburg@zorgbalans.nl

telefoonnummer: 0255-561521

Of vul onderstaand formulier in.

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2018 Zorgbalans