Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Vrijwilliger in de huiskamer

Regio Velsen/IJmuiden
Activiteit Binnen (creatief, spel, muziek)
Locatie De Moerberg

Introductie

De huiskamer is bedoeld voor een vaste groep cliënten die niet goed in staat is om voor zichzelf te zorgen. Zij hebben moeite om hun dagen zelf in te delen of op een zinvolle manier in te vullen. Dit kan oa komen door dementie. In de huiskamer werkt een vaste groep medewerkers die de bezoekers met allerlei activiteiten stimuleert en begeleidt. Deze activiteiten variëren van samen koffie drinken, de krant voorlezen en bepraten, lichte huishoudelijke taken tot spelletjes doen en bewegingsactiviteiten. De huiskamer is 7 dagen per week geopend van 9:00 uur tot 21:00 uur. Hierbij zouden zij hulp van vrijwilligers kunnen gebruiken om aan de individuele wensen van bewoners te kunnen voldoen.

Wat ga je doen?

In overleg met de medewerkers en bezoekers kijkt u per keer waar er op dat moment behoefte aan is om te doen. Dit kan met 1 persoon of met een klein groepje zijn. Bv een spelletje, iets bakken, een praatje of even naar buiten met iemand. Indien u meer prijs stelt op een vaste activiteit is dat ook mogelijk.

Jouw achtergrond

U vindt het niet erg om wat u eerder al verteld heeft te herhalen of een verhaal wat u eerder al gehoord heeft, nogmaals te horen. Flexibiliteit, geduld, tact en goede beheersing van de Nederlandse taal zijn vereiste voor de functie.

Locatie

De Moerberg in IJmuiden.

Uren/dagen

In overleg

Interesse

Als u wilt reageren op deze vacature kunt u, bij voorkeur via de mail, contact opnemen met

Leonie Knijnenburg, coördinator vrijwilligerswerk in de Moerberg.

L.Knijnenburg@zorgbalans.nl

Telefoon: 0255-561521

Zij zal een afspraak met u maken voor een kennismakingsgesprek.

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2018 Zorgbalans