Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Vrijwilliger voor de ‘Klassieke muziek luistermiddag’

Regio Haarlem/Heemstede/Bloemendaal
Activiteit Binnen (creatief, spel, muziek)
Locatie Zuiderhout

Introductie

Iedere dinsdagmiddag wordt er door een enthousiaste groepje cliënten geluisterd naar klassieke muziek. De éne keer wil men een prachtig oratoriumwerk van Bach beluisteren en een andere keer valt de keuze op wat lichter werk door bijv. Andrea Bocelli. Enige achtergrond informatie over de componist en of uitvoerenden wordt ook altijd op prijs gesteld.

Wat ga je doen?

Jij zoekt tevoren geschikte muziek en eventueel ook achtergrond informatie voor de middag uit. Je kunt dit doen in Zuiderhout, waar een grote hoeveelheid CD's en een computer tot je beschikking staan. Ook hebben wij een map met kant en klare programma's met achtergrond info. Uiteraard mag je ook materiaal van thuis meenemen. Wij hebben een eenvoudig te bedienen muziekinstallatie en geluidsboxen. Twee andere vrijwilligers zorgen ervoor dat de cliënten, die niet zelf kunnen komen, opgehaald worden van hun afdelingen. Met elkaar wordt er in de korte pauze voor wat drinken gezorgd.

Jouw achtergrond

Je bent geïnteresseerd in klassieke muziek en je vindt het fijn om met ouderen om te gaan. Initiatief nemen is voor jou geen probleem en toch ben je geduldig en hebt aandacht voor anderen.

Locatie

Verpleeghuis en revalidatiecentrum Zuiderhout, Beelslaan 9, 2012 PK te Haarlem

Uren/dagen

Dinsdagmiddag van 13.30-15.30 uur

Interesse

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem snel contact op met Liesbeth de Weerd, coördinator vrijwilligers in Zuiderhout.

T: 023 8913537

M: l.de.weerd@zorgbalans.nl

Of vul bijgevoegd formulier in!

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2018 Zorgbalans