Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

vrijwilliger Palliatieve Zorg

Regio Haarlem/Heemstede/Bloemendaal
Activiteit Overig
Locatie Zuiderhout

Introductie

Op de tweede etage verblijven een aantal cliënten die palliatieve zorg ontvangen. Deze mensen zijn aan het einde van hun leven aangekomen, kunnen helaas niet meer beter worden. De lichamelijke verzorging wordt uiteraard op fantastische wijze door de beroepskrachten verzorgd. Maar voor het extra stukje welzijn, de extra tijd en aandacht voor de cliënt en zijn familie en vrienden maken we graag gebruik van vrijwilligers.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden zijn divers. In overleg met de beroepskracht kan de vrijwilliger na de verzorging langs de cliënten gaan. De ene patiënt zal behoefte hebben aan een gesprekje, de ander vindt het fijn om misschien in het restaurant een kopje koffie te gaan drinken. Ook het samen maken van een wandelingetje, het voorlezen van de krant, het doen van een boodschapje, of 'gewoon' het vasthouden van een hand zijn zaken die voor kunnen komen. Aandacht voor de familie en of vrienden van de patiënten kan ook een belangrijk onderdeel zijn van de werkzaamheden. Natuurlijk kan het ook gebeuren dat je gevraagd wordt om naast een stervende persoon te gaan zitten, zodat deze mens niet alleen is aan het einde van haar of zijn leven.

Jouw achtergrond

Je vindt het fijn om er te zijn voor iemand. Je kunt jezelf een beetje op de achtergrond plaatsen, bent geduldig en rustig en kunt goed luisteren.

Locatie

Verpleeghuis en revalidatiecentrum Zuiderhout Beelslaan 9 2012 PK Haarlem

Uren/dagen

Er zijn diverse mogelijkheden. Op dit moment willen we graag overdag vrijwilligers in gaan zetten. Uiteraard is er in de weekeinden ook plek voor hen.

Interesse

Wilt u meer weten?

Neem s.v.p. zo snel mogelijk contact op met Liesbeth de Weerd, coördinator vrijwilligers in Zuiderhout.

T: 023 8913537

M: l.de.weerd@zorgbalans.nl

 

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans