Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Gastvrouw bij de Kapper

Regio Haarlem/Heemstede/Bloemendaal
Activiteit Overig
Locatie Zuiderhout

Introductie

Op dinsdag- en donderdagochtend, vanaf 9.00 uur, komt de kapster in ons revalidatiecentrum Zuiderhout. In een gemoedelijke, gastvrije omgeving kunnen zowel dames als heren kunnen hun haren laten wassen, knippen, kleuren etc.

Wat ga je doen?

Samen met de kapster zorg jij ervoor dat de cliënten die al een afspraak gemaakt hebben, opgehaald worden van de desbetreffende afdeling of uit het restaurant. Je zorgt ervoor dat iedereen aandacht krijgt. Ook bied jij een ieder een kop koffie, thee of warme chocomel aan, waar jij vervolgens dan ook voor zorgt. Regelmatig is er ook wel tijd om kleine klusjes voor de kapster te doen. Rollers uithalen en sorteren, misschien een keer de geknipte haren bij elkaar vegen e.d. Dit laatste natuurlijk alleen als jij er geen bezwaar tegen hebt.

Jouw achtergrond

Je bent vriendelijk, geduldig en hebt aandacht voor een ander. Je hebt affiniteit met ouderen en je vindt het fijn om voor een gemoedelijke, gastvrije sfeer te zorgen.

Locatie

Revalidatiecentrum Zuiderhout Beelslaan 9 2012 PK Haarlem

Uren/dagen

Op dinsdag en donderdag is de kapster aanwezig vanaf 9.00 uur. Meestal is zij rond 11.30 uur wel klaar met haar werkzaamheden. Als vrijwilliger zou je van harte uitgenodigd zijn haar te komen assisteren gedurende deze tijden. Maar als het je beter uitkomt iets later te beginnen, dan komen wij daar vast ook wel uit!

Interesse

Ben je geïnteresseerd, of wil je meer weten; neem dan snel contact op met Liesbeth de Weerd.

Mail; l.de.weerd@zorgbalans.nl

Tel; 023 8913537

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2017 Zorgbalans