Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Gastvrouw of gastheer bij dagcentrum Bellevue, Zuiderhout

Regio Haarlem/Heemstede/Bloemendaal
Activiteit Binnen (creatief, spel, muziek), Buiten (wandelen, uitstapjes, fietsen), Gastheer / gastvrouw (maaltijden, koffie/thee), Individueel (sport & spel, uitstapjes)
Locatie Zuiderhout

Introductie

Naar ons prachtige dagcentrum Bellevue komen diverse mensen met verschillende achtergronden. Zij komen hier om een gezellige dag te hebben. Ook als men verzorging nodig heeft kan hiervoor gezorgd worden. Wij zijn op zoek naar zelfstandige vrijwilligers die het heerlijk vinden om samen met beroepskrachten een ander, de deelnemer, een fijne dag te bieden. Hulp bij creatieve activiteiten, samen een krant lezen, een puzzel maken, begeleiding bieden bij een wandeling of een boodschapje, hulp bieden bij het bereiden van de lunch, al deze werkzaamheden kunnen op een dag voorkomen. Gewoon gezellig koffie drinken en een praatje maken horen er natuurlijk ook bij!

Wat ga je doen?

Samen met de beroepskrachten zorg je voor een fijne, gezellige dag.

Jouw achtergrond

We zoeken geduldige, zelfstandige, initiatief rijke, spontane, enthousiaste en communicatieve mensen die het fijn vinden om iets voor een ander te betekenen.

Locatie

Dagcentrum Bellevue, Locatie Zuiderhout, Beelslaan 9, 2012 PK Haarlem

Uren/dagen

Op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag zijn onze deelnemers welkom tussen 9.30 en 16.00 uur. (Openingstijd zondagen: 9.30-12.30 uur) Op al deze tijden zijn er vrijwilligers aanwezig om te helpen bij de diverse activiteiten. Met name voor de dinsdag ochtend en de vrijdag zijn wij nog op zoek naar extra hulp.

Interesse

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem zo snel mogelijk contact op met Liesbeth de Weerd, vrijwilligerscoördinator

Tel: 023 8913 537 of

Mail: l.de. weerd@zorgbalans.nl

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans