Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Handigerd met de naaimachine

Regio Haarlem/Heemstede/Bloemendaal
Activiteit Binnen (creatief, spel, muziek)
Locatie Zuiderhout

Introductie

Zuiderhout is een revalidatie centrum / verpleeghuis voor veelal ouderen. Er worden dagelijks activiteiten georganiseerd. Twee maal per week, op dinsdag- en vrijdagochtend wordt er o.a. gebreid, gehaakt, geborduurd en gepunnikt door diverse mensen. Gezellig samen zijn is misschien nog wel belangrijker dan het 'laten wapperen van de handen'. Activiteiten begeleider Helma leidt deze handwerkgroep samen met een paar vrijwilligsters. Cliënten vanuit ons huis, deelnemers van de dagbehandeling en een aantal dames van buiten Zuiderhout komen met veel plezier aan deze activiteit meedoen.

Wat ga je doen?

Je komt gezellig samen met 'de handwerkclub'. Jij werkt met de de naaimachine en maakt met behulp van materialen zoals band, ritsen en knopen van eenvoudige geborduurde lappen iets nog mooiers. Bijv. een toilettasje, een hoes voor een tablet of een telefoontasje. Al naar gelang de wensen van de cliënten die het borduurwerk hebben uitgevoerd. De activiteiten begeleidster is aanwezig voor (desgewenst) advies.

Jouw achtergrond

Je bent redelijk handig met een naaimachine en lock-machine. Je vindt het fijn om zelfstandig dit soort klusjes te doen. Uiteraard is de beroepskracht nooit ver weg om je zo nodig te helpen.

Locatie

Revalidatie centrum Zuiderhout

Uren/dagen

Dinsdag en of vrijdagochtend van 10.30-12.00 uur

Interesse

Wil je meer weten; neem dan snel contact op met Liesbeth de Weerd, coördinator vrijwilligers van Zuiderhout.

tel: 023 8913 537 of

mail: l.de.weerd@zorgbalans.nl

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans