Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Kerkvrijwilliger

Regio Haarlem/Heemstede/Bloemendaal
Activiteit Overig
Locatie Zuiderhout

Introductie

Stilte, rust, aandacht en contact... Zomaar wat zaken die we allemaal nodig hebben in het leven. Gewoon door de weeks in de alledaagse dingen, maar in het bijzonder op zondagmorgen. In verpleeghuis en revalidatiecentrum Zuiderhout is er om de 14 dagen op zondagmorgen een kerkelijke bijeenkomst met veel zang, muziek en mooie teksten. Onze cliënten, maar ook hun familieleden en vrienden, komen afwisselend met een dominee of een pastor samen tijdens de bijeenkomsten.

Wat ga je doen?

Samen met de voorganger en de andere vrijwilligers zorg je er voor dat de ruimte, het dagcentrum, klaar staat, nodig je de cliënten uit om mee te gaan en begeleid je hen desgewenst van en naar de afdelingen. Tijdens de bijeenkomst ben je aanwezig om zo nodig hulp te bieden met het omslaan van de liturgie, of om gewoon naast iemand te zitten en aandacht aan deze persoon te schenken. Wil je eens per maand, of om de twee maanden een ander helpen om de stilte en rust te zoeken, en wellicht te vinden, dan zijn wij heel blij met jouw hulp. Alleen, maar ook samen met je (klein-)kind, je partner, een vriend of vriendin.

Jouw achtergrond

Je bent geduldig, gastvrij, sociaal en je vindt het fijn om met ouderen om te gaan.

Locatie

Verpleeghuis/ revalidatiecentrum Zuiderhout Beelslaan 9 2012 PK Haarlem

Uren/dagen

De diensten worden gehouden op zondagen van 11.00-12.00 uur. Wij vragen de vrijwilligers om rond 10.30 uur aanwezig te zijn om te starten met de voorbereidingen.

Interesse

Wilt je meer weten; neem vrijblijvend contact op met:

Liesbeth de Weerd

coördinator vrijwilligers Zuiderhout

Tel; 023-8913537

Mail; l.de.weerd@zorgbalans.nl

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans