Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

HELAAS DEZE VACATURE IS GESLOTEN!

Onderstaande opties helpen je hopelijk verder in je zoektocht

Ondanks dat deze vacature gesloten is, kunnen we je wellicht verder helpen.
Hieronder vind je enkele suggesties voor een baan in de zorg

Vrijwilliger bij de Gespreksgroep

Regio Haarlem/Heemstede/Bloemendaal
Activiteit Gastheer / gastvrouw (maaltijden, koffie/thee), Overig
Locatie Zuiderhout

Introductie

Om de week gaat men op maandagmiddag 'om tafel' met elkaar. Gespreksleider is onze geestelijk verzorger Jantien de Vries. Het doel is om met elkaar een fijn gesprek te hebben. De onderwerpen die ter tafel komen zijn zeer divers. Een mooi gedicht of een verhaal helpen vaak om tot een mooi gesprek te komen. Vertrouwen, veiligheid, samenzijn, luisteren en spreken zijn steekwoorden die van toepassing zijn om deze activiteit te omschrijven. Voor het ophalen en naderhand weer terug brengen van onze cliënten, het serveren van een kopje koffie en thee of gewoon het geven van aandacht aan onze mensen zijn we op zoek naar een vrijwilliger die de geestelijk verzorger wil assisteren om de activiteit in ontspannen sfeer te laten plaatsvinden.

Wat ga je doen?

Omdat de ruimte waar de gespreksgroep plaats vindt voor rolstoelen alleen te bereiken is via een hellingpaadje begeleid jij onze cliënten die gebruik maken van een rollator of rolstoel. Je bent gastvrouw/ -heer, zorgt er mede voor dat iedereen zich welkom voelt, je serveert iets te drinken en bent tijdens de gespreksgroep aanwezig. Uiteraard ben je uitgenodigd om mee te doen met deze activiteit en je desgewenst ook eens te mengen in het gesprek. Na afloop help je mee de deelnemers weer naar de afdelingen terug te brengen.

Jouw achtergrond

Je bent gastvrij, geduldig, sociaal en hebt affiniteit met ouderen.

Locatie

Revalidatiecentrum Zuiderhout Beelslaan 9, 2012PK Haarlem

Uren/dagen

Op maandagen in de oneven weken wordt de gespreksgroep gehouden van 14.15-15.15 uur. Je zou een half uurtje eerder aanwezig moeten zijn om de ruimte gebruiksklaar te maken en alvast wat cliënten op te halen.

Interesse

Ben je geïnteresseerd in deze fijne vrijwilligersklus en wil je meer weten? Neem dan snel contact op met Liesbeth de Weerd. We maken dan snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

T: 023 8913 537 of

M: l.de.weerd@zorgbalans.nl

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans