Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Vrijwilliger bij de handwerkclub

Regio Haarlem/Heemstede/Bloemendaal
Activiteit Binnen (creatief, spel, muziek)
Locatie Zuiderhout

Introductie

Zuiderhout is een revalidatie centrum / verpleeghuis voor veelal ouderen. Er worden dagelijks activiteiten georganiseerd. Twee maal per week, op dinsdag- en vrijdagochtend wordt er o.a. gebreid, gehaakt, geborduurd en gepunnikt door diverse mensen. Gezellig samen zijn is misschien nog wel belangrijker dan het 'laten wapperen van de handen'. Activiteiten begeleider Helma leidt deze handwerkgroep samen met een paar vrijwilligsters. Cliënten vanuit ons huis, deelnemers van de dagbehandeling en een aantal dames van buiten Zuiderhout komen met veel plezier aan deze activiteit meedoen.

Wat ga je doen?

Samen met een activiteitenbegeleider en andere vrijwilligers help je bij deze handwerkclub. Het opzetten van een breiwerkje, het doorhalen van een draad door een naainaald, iemand op weg helpen met een borduur- of ander werk zijn zaken die voor kunnen komen. Ook moeten er wel eens cliënten gehaald worden of terug gebracht worden naar een afdeling en zorgen jullie met elkaar voor een kop koffie of thee. Het mag gewoon plezierig zijn!

Jouw achtergrond

Je bent creatief, handig, geduldig en kent de eenvoudig handwerktechnieken. Je kunt breien, borduren, haken. Eenvoudige werken!!! Je bent sociaal, geduldig en hebt affiniteit met ouderen en kunt vrij zelfstandig werken.

Locatie

Revalidatiecentrum/ verpleeghuis Zuiderhout, Beelslaan 9, 2012 PK in Haarlem.

Uren/dagen

Dinsdag en/of vrijdag van 10.00-12.15 uur

Interesse

Ben je geïnteresseerd in deze fijne vrijwilligersklus en wil je meer weten neem dan snel contact op met Liesbeth de Weerd, coördinator vrijwilligers in Zuiderhout. We maken dan snel een afsprak voor een kennismakingsgesprek.

T: 023 8913 537

M: l.de. weerd@zorgbalans.nl

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans