Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Vrijwilliger Koffie en Theeronde

Regio Velsen/IJmuiden
Activiteit Gastheer / gastvrouw (maaltijden, koffie/thee)
Locatie W.F. Visserhuis

Introductie

Er worden dagelijks twee rondes door het huis gelopen om bewoners, die dit zelf niet kunnen, te voorzien van koffie, thee o.i.d. Het sociale contact is hierbij ook van groot belang: even een gesprekje of juist een luisterend oor. Deze combinatie zorgt voor een fijn gevoel bij onze bewoners en dat maakt deze taak extra mooi.

Wat ga je doen?

Het lopen van een ronde bestaat uit koffie/thee delen door het hele huis. Dit houdt in dat je van te voren zorgt voor het vullen van de koffie en theekannen en daarna de koffie/thee ronddeelt aan de bewoners van ons huis. Het kan zijn dat je deze ronde alleen loopt, maar wenselijk is dat dit met 2 vrijwilligers wordt gedaan, omdat je dan ook meer tijd en aandacht voor de bewoners hebt.

Jouw achtergrond

We zoeken geduldige, zelfstandige, spontane, enthousiaste en communicatieve mensen die het fijn vinden om iets voor een ander te betekenen.

Locatie

W.F. Visserhuis te IJmuiden

Uren/dagen

Maandag of Dinsdagmiddag 14.00 - 15.30 uur

Interesse

Bij interesse neem contact op met Mascha Schiltmeijer van Team Welzijn via telefoonnummer 02555-549549 of via activiteitenbegeleidingVHS@zorgbalans.nl

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans