Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Vrijwilliger voor de cliëntenraad

Regio Haarlem/Heemstede/Bloemendaal
Activiteit Overig
Locatie Zuiderhout

Introductie

In ons revalidatiecentrum/ verpleeghuis verblijven zo'n 100 cliënten. Om hun belangen te vertegenwoordigen bestaat er onder andere een cliëntenraad. Een cliëntenraad vertegenwoordigt de cliënten, bewoners en deelnemers en behartigt hun belangen.

Wat ga je doen?

Regelmatig komen de cliëntenraadsleden samen en bespreken lopende zaken. Zij stellen zich op de hoogte van de ontwikkelingen en vergaderen circa 9 maal per jaar met het management van Zuiderhout. De raad ziet toe op de kwaliteit van de geleverde zorg en dienstverlening. Zij luistert naar de wens van de cliënten en brengt die in tijdens de vergaderingen. De raad overlegt, namens de cliënten en adviseert gevraagd en ongevraagd het management. Wekelijks, op donderdagen, gaat een afvaardiging van de cliëntenraad de nieuwe revalidanten langs om hen met een plantje van harte welkom te heten in Zuiderhout.

Jouw achtergrond

Je houdt er van om met mensen om te gaan, kunt goed luisteren, maar je kunt ook je mening verwoorden. Je vindt het fijn om mee te denken. Je hebt affiniteit met de revalidatiezorg voor ouderen.

Locatie

Revalidatiecentrum Zuiderhout Beelslaan 9 2012 PK Haarlem

Uren/dagen

Donderdag van 13.30-15.30 uur.

Interesse

Wil je meer weten of zelf al een keertje meelopen met de cliëntenraad? Neem dan snel contact op met Liesbeth de Weerd, coördinator vrijwilligers van Zuiderhout.

Mail: l.de.weerd@zorgbalans.nl of

Tel: 023 89 13 537

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans