Geen passende vacature?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vacature overzichten

Vrijwilligers voor diverse activiteiten met bewoners

Regio Velsen/IJmuiden
Activiteit Binnen (creatief, spel, muziek), Buiten (wandelen, uitstapjes, fietsen)
Locatie De Molenweid

Introductie

De Molenweid is onze nieuwe woonvoorziening voor kwetsbare ouderen die in Velserbroek gerealiseerd wordt. In mei 2017 nemen de eerste bewoners hun intrek in de locatie. De locatie zal bestaan uit drie bouwlagen met op elke verdieping tien tweekamerappartementen met gemeenschappelijke ruimten. De bewoners en het kleine, vaste team van medewerkers voeren met elkaar een huishouden. De vrijheid van de cliënt om zijn leven in te richten zoals hij dat wil staat voorop. Hierbij spelen vrijwilligers een belangrijke rol.

Wat ga je doen?

We zoeken vrijwilligers die in de groep activiteiten gaan doen met de bewoner. Dat kan bijvoorbeeld zijn voorlezen, schilderen, knutselen, samen bakken, koken, koffiedrinken of met uitjes mee. Andere ideeën zijn van harte welkom. Ook kan het zijn dat bewoners andere vragen hebben waar we aan tegemoet willen komen. Er is geen vast programma. De activiteiten worden in overleg met de bewoners bepaald.

Jouw achtergrond

Voor de activiteiten is geen specifieke ervaring vereist. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om onze bewoners bij de activiteiten te begeleiden. Je hebt affiniteit met ouderen, je bent geduldig en hebt respect voor de ouderen.

Locatie

Woonzorgcentrum De Molenweid in Velserbroek.

Uren/dagen

De dagen, tijden en invulling van de werkzaamheden worden in overleg bepaald. De activiteiten starten direct wanneer De Molenweid in mei 2017 opent.

Interesse

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leontine Molenkamp via l.molenkamp@zorgbalans.nl of 0255 – 548 100.

Reactie formulier

Vul je gegevens in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

⇡ terug naar boven
Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans