Word vrijwilliger

Diana Hamilton-Jones, vrijwilliger hondenbezoekjes in De Houttuinen

“Ik hoop dat iemand dit later ook voor mij doet”

Vrijwilliger bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vrijwilliger worden in de zorg

Vind jij het leuk om meneer Havenaar een verhaaltje voor te lezen? Lijkt het je gezellig om op de koffie te komen bij de bewoners van woonzorgcentrum Breezicht? Of help je graag mee om een leuke middag te organiseren?

Bij Zorgbalans maak je als vrijwilliger in de zorg veel verschil in andermans leven. Mensen zoals jij maken bij ons de sfeer. Als vrijwilliger in de zorg heb je zoveel manieren om een positieve bijdrage te leveren. Wat lijkt jou leuk om te doen? Een middag wandelen? Een maaltijd helpen klaarmaken? Wij horen het graag van je.

Actief, gezellig en waardevol

Wil jij samenwerken met een hecht team? Zoek je prettige collega’s die altijd klaarstaan om je te helpen? Bij Zorgbalans ben je als vrijwilliger in de zorg ook echt een collega. De sfeer is gezellig en iedereen is enthousiast en behulpzaam.

Wij vinden het ook belangrijk dat jij als vrijwilliger in de zorg iets kan doen dat bij je past. Kom je eens in de week langs om te praten? Wil je juist luisteren? Help je mee om een maandelijkse activiteit op te zetten? Jouw bijdrage is hoe dan ook waardevol.

Wat Zorgbalans te bieden heeft

Een prettige sfeer staat bij Zorgbalans voorop. Je ontmoet interessante mensen en werkt samen met warme collega’s. Het werk past perfect bij wie je bent. En dat is niet het enige waar je bij ons op kan rekenen:

  • Een bijzondere, collegiale werkomgeving;
  • Ondersteuning van een hecht team;
  • Een feestelijk kerstpakket;
  • Gratis lidmaatschap op Zorgbalans UIT&THUIS en Servicepaspoort.

Met Servicepaspoort bespaar je als vrijwilliger in de zorg flink op verzekeringen, gadgets en leuke activiteiten. Wil je tot wel 60% korting op een dagje pretpark krijgen? Of 10% besparen op jouw zorgverzekering? Word dan vrijwilliger in de zorg bij Zorgbalans!

Snel aan de slag als vrijwilliger in de zorg?

Heb jij zin om als vrijwilliger in de zorg aan de slag te gaan? Zorgbalans biedt je de beste kans. Wij hebben diverse woonzorgcentra, ontmoetingscentra en verpleeghuizen om uit te kiezen. Alle huizen hebben bovendien een eigen vrijwilligerswerkcoördinator die jou graag verder helpt.

Wil jij weten waar jij als vrijwilliger in de zorg kan beginnen? Bel dan met ons team of stuur direct een mailtje!

Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans