Marianne Ooms, vrijwilligster in Zuiderhout

“Het heel mooi is om contact te maken met ouderen die dat bijna niet meer kunnen”

Vrijwilliger bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vrijwilliger zijn bij Zorgbalans

Wil jij af en toe met meneer Govers een boswandeling maken? Lijkt het je leuk om te helpen bij het organiseren van een spelletjesmiddag?  Of kom je af en toe gewoon even koffie drinken met onze bewoners en luisteren naar hun verhalen?

Wat je ook wilt doen, bij Zorgbalans zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers zoals jij: mensen met veel enthousiasme die het net even leuker maken in onze huizen en ontmoetingscentra. Dan kan al door af en toe een uurtje te helpen op dagen en tijden dat het jou uitkomt.

Vrijwilligerswerk dat bij je past

Bij Zorgbalans kom je als vrijwilliger in een hecht team. Elke locatie heeft een vrijwilligerscoördinator die er samen met jou voor zorgt dat je op de juiste plek zit. Wil je werkervaring opdoen? Gewoon een leuke middag beleven? Je creativiteit delen met onze bewoners? In overleg met de coördinator vind je de plek en het werk dat het beste bij jou past.

Wat krijg je er voor terug

Onze vrijwilligers werken samen in een hecht team en ondersteunen elkaar als dat nodig is. Met elkaar zorgen we voor een goede sfeer, gezelligheid en leuke contacten met collega’s en bewoners. Verder kun je rekenen op:

  • een collegiaal en gezellig team
  • waardevolle contacten met onze bewoners
  • afwisselend werk
  • de mogelijkheid om je te ontwikkelen door het volgen van trainingen en workshops
  • het Zorgbalans kerstpakket
  • gratis lidmaatschap van Servicepaspoort en Zorgbalans UIT&THUIS.

Het lidmaatschap van Servicepaspoort en UIT&THUIS geeft je hoge kortingen op verzekeringen, op diverse services, leuke spullen en verrassende uitjes.

Zo krijg je bijvoorbeeld 10% korting op je zorgverzekering en tot wel 60% korting op uitjes zoals musicals, pretparken, dierentuinen of producten van Philips.

Hoe vind je het werk dat bij je past?

Vrijwilliger worden kan op twee manieren: zoek in onze vacaturebank naar de vrijwilligersvacature die bij je past. Of neem direct contact met ons op en verken in een persoonlijk gesprek met een van onze vrijwilligerscoördinatoren je mogelijkheden.

Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans