Anton Korenhof, kook-vrijwilliger bij Bollenstroom

“Als je er voor open staat, is dit zulk dankbaar werk”

Vrijwilliger bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Wat kun je bij ons doen

 De mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij Zorgbalans zijn heel divers: vrijwilligers zijn overal in onze organisatie van harte welkom voor zeer uiteenlopende werkzaamheden. Zorgbalans biedt zorg en ondersteuning in woonzorglocaties en ontmoetingscentra van Velsen tot aan de Bollenstreek. Ook voor thuiszorg, revalidatie of andere soorten specifieke zorg kan men bij ons terecht. Ruim 1000 vrijwilligers ondersteunen de professionals en vergroten met hun werkzaamheden het welbevinden van onze cliënten.

Voordat je gaat starten met vrijwilligerswerk bij Zorgbalans is het belangrijk om te bedenken met wat voor ‘type’ mensen je het liefste wilt omgaan. Vind je het bijvoorbeeld prettig om bezig te zijn in een omgeving waar veel mensen met dementie verblijven of ligt je hart meer bij mensen die lichamelijk niet meer alles kunnen. Ook is het prettig als je al weet wat voor soort werkzaamheden je zou willen verrichten.

Wil je bijvoorbeeld een rol spelen bij activiteiten samen met cliënten, wil je de handen uit de mouwen steken in het restaurant  of vind je het een uitdaging om te werken aan een nieuwsbrief voor bewoners?

In de vacaturebank kun je de werkzaamheden vinden waar op dit moment mensen voor gezocht worden bij onze woonzorglocaties of ontmoetingscentra. Maar ook kun je met ons in gesprek gaan om te verkennen wat de mogelijkheden zijn. De vrijwilligercoördinator bekijkt dan samen met jou welke werkzaamheden passen bij jouw kwaliteiten en voorkeuren.

Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans