Anton Korenhof, kook-vrijwilliger bij Bollenstroom

“Als je er voor open staat, is dit zulk dankbaar werk”

Vrijwilliger bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Op zoek naar vrijwilligerswerk in Haarlem?

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk in Haarlem te doen? Bied je mensen graag een helpende hand? Ben je op zoek naar een sociale, actieve vrijwilligersfunctie?

Bij Zorgbalans ben je als vrijwilliger altijd welkom. Dus kom op de koffie bij het woonzorgcentrum. Maak een wandeling met mevrouw van Opstal. Of help mee om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Wat je ook doet, jouw bijdrage is waardevol. En bij Zorgbalans vind je altijd vrijwilligerswerk in Haarlem dat bij jou past.

Afwisselend, boeiend en belangrijk

Mensen zoals jij zijn belangrijk bij Zorgbalans. Jij biedt onze bewoners een luisterend oor en geeft ze iets leuks om naar uit te kijken. Je bent voor ons dan ook echt een collega. Je bent onderdeel van ons team en we helpen je graag waar het nodig is.

Wij zorgen ervoor dat jouw vrijwilligerswerk in Haarlem leuk en uitdagend blijft. Wij vinden dat jij altijd van je werk moet kunnen genieten. Daarom horen wij graag wat voor vrijwilligerswerk jij in Haarlem zoekt. Dan zorgen wij dat je aan de slag kunt.

Wat wij jou bieden

Zorgbalans heeft veel te bieden. Een gezellig team met enthousiaste collega’s. Contact met leuke mensen met kleurrijke verhalen. Een uitstekende werksfeer. En nog veel meer:

  • —Het meest waardevolle vrijwilligerswerk in Haarlem;
  • Steun van een hecht, professioneel team;
  • Een heerlijk kerstpakket;
  • Gratis abonnement op Zorgbalans UIT&THUIS en Servicepaspoort.

Kom je bij Zorgbalans in Haarlem vrijwilligerswerk doen, dan krijg je via Servicepaspoort allerlei leuke kortingen. Zo kun je maar liefst 10% besparen op je zorgverzekering. Maar je kunt ook tot wel 60% korting krijgen op leuke uitstapjes. Naar de sauna, bijvoorbeeld, of naar Walibi.

Vind direct leuk vrijwilligerswerk in Haarlem

Wil jij onze bewoners graag een leuke dag bezorgen? Heb jij regelmatig een paar uurtjes vrij om mee te helpen? Dan vind je bij Zorgbalans snel passend vrijwilligerswerk in Haarlem. Wij hebben diverse woonzorgcentra, ontmoetingscentra en verpleeghuizen in en rond Haarlem waar jij vrijwilligerswerk kunt gaan doen.

Wil je meer weten? Of wil je direct aan de slag? Al onze huizen hebben een eigen coördinator. Bel ons gerust even, of stuur een mailtje. Wij helpen je graag verder.

Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans