Diana Hamilton-Jones, vrijwilliger hondenbezoekjes in De Houttuinen

“Ik hoop dat iemand dit later ook voor mij doet”

Vrijwilliger bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Vrijwilligerswerk in de zorg

Neem jij meneer Evers mee voor een wandeling in de buitenlucht? Kom je langs om gezellig te kletsen met de bewoners van woonzorgcentrum Parkzicht? Of help je mee om een leuke themalunch te organiseren?

Vrijwilligerswerk in de zorg geeft je de kans om echt een verschil te maken. Mensen zoals jij zorgen voor de goede sfeer in onze huizen. Lijkt het jou leuk om onze bewoners een leuk vooruitzicht te geven? Bij Zorgbalans vind je altijd passend vrijwilligerswerk in de zorg.

Leuk werk dat bij je past

Kom jij het team van Zorgbalans versterken? Dan word je bij ons echt een collega. Wij willen dat jij je thuis voelt en je ei kwijt kan in het werk dat je bij ons doet. Vrijwilligerswerk in de zorg is leuk, afwisselend en waardevol. Zorgbalans wil graag dat jij dat ook meemaakt.

Wil je werkervaring opbouwen? Geniet je ervan om anderen te helpen? Heb je zin in een prettige middag? Wij horen graag wat jou motiveert om vrijwilligerswerk in de zorg te doen. Bij Zorgbalans vind je namelijk altijd iets dat bij je past.

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt als vrijwilliger bij Zorgbalans altijd in een hecht team terecht. Jouw collega’s zijn er voor je, om je te helpen, te steunen en waar nodig te coachen. En dat is niet het enige voordeel van vrijwilligerswerk in de zorg. Bij ons kun je altijd vertrouwen op:

  • Leuke contacten met onze bewoners;
  • Een betrokken, enthousiast team;
  • Een mooi kerstpakket;
  • Gratis lidmaatschap van Servicepaspoort en Zorgbalans UIT&THUIS.

Dankzij dit lidmaatschap krijg je hoge kortingen op verzekeringen, leuke activiteiten en handige producten en diensten. Door jouw vrijwilligerswerk in de zorg kan je maar liefst 10% besparen op jouw zorgverzekeringskosten en tot wel 60% op een dagje naar het pretpark of de sauna.

Vind het ideale vrijwilligerswerk in de zorg

Heb jij zin om vrijwilligerswerk in de zorg te doen? Zorgbalans kan jouw helpende hand goed gebruiken. Onze huizen hebben allemaal een eigen coördinator die jou kan helpen om het ideale vrijwilligerswerk in de zorg te vinden. Ongeacht wat jij het liefst wilt doen.

Meehelpen? Bel dan met een van onze coördinatoren of stuur ons een mailtje. Wij helpen je graag goed verder.

Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans