Diana Hamilton-Jones, vrijwilliger hondenbezoekjes in De Houttuinen

“Ik hoop dat iemand dit later ook voor mij doet”

Vrijwilliger bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Wil jij vrijwilligerswerk voor ouderen doen?

Lijkt het jou leuk om even te komen kletsen met mevrouw de Vries? Wil je een verhaaltje voorlezen aan een van onze bewoners? Of kom je ons team graag helpen om een lekkere maaltijd op tafel te zetten?

Bij Zorgbalans kan jij echt een bijdrage leveren aan het welzijn van ouderen. Vrijwilligerswerk is afwisselend, actief en vooral heel leuk. Of je nu langskomt om een middag te wandelen of liever de handen uit de mouwen steekt, jouw vrijwilligerswerk geeft onze ouderen iets speciaals om naar uit te kijken.

Leuk werk met leuke collega’s

Zorgbalans wil dat je plezier hebt in het vrijwilligerswerk dat je voor ouderen doet. Als vrijwilliger hoor je dus echt bij het team. Je hebt leuke collega’s waar je op kan vertrouwen. Je staat er nooit alleen voor en je krijgt hulp en uitleg waar het nodig is.

Goede motivatie is natuurlijk belangrijk. Vrijwilligerswerk voor ouderen moet vooral leuk zijn. Ben je op zoek naar werkervaring? Of zoek je een prettige bezigheid waar je anderen mee helpt? Bij Zorgbalans heb je als vrijwilliger volop keus.

Wat wij jou bieden

Er zijn genoeg redenen om vrijwilligerswerk voor ouderen te doen bij Zorgbalans. Contact met leuke, boeiende mensen. Een prettige werksfeer. Een enthousiast, gemotiveerd team. Maar dat is natuurlijk niet het enige:

  • —Afwisselend, actief en waardevol werk;
  • Steun van een hecht team;
  • Een prachtig kerstpakket;
  • Gratis abonnement op Servicepaspoort en Zorgbalans UIT&THUIS.

Jouw abonnement geeft je veel korting op verzekeringen, gadgets en leuke uitstapjes. Zo kun je door je vrijwilligerswerk voor ouderen al snel 10% op je zorgverzekering besparen. Ook krijg je tot wel 60% korting op een bezoek aan de bioscoop of de sauna.

Direct ouderen helpen met leuk vrijwilligerswerk?

Wil jij graag vrijwilligerswerk voor ouderen doen? Wij hebben jou graag in ons team! Ieder huis van Zorgbalans heeft een eigen coördinator voor vrijwilligerswerk. Samen met de coördinator vind jij gegarandeerd een vrijwilligersfunctie die bij je past.

Zou je graag snel willen beginnen? Dat kan. Bel of mail een van onze coördinatoren en ga direct op zoek naar leuk vrijwilligerswerk met ouderen.

Realisatie goeiezaak.com | Copyright © 2019 Zorgbalans